Sensitiv Balance - Forside
Udskriv denne side
Book en tid!
Skriv til kontakt@sensitiv.dk og bestil en tid. Mød os personligt eller via Skype.

Nyhedsbrev tilmelding

Klik på knappen og tilmeld dig vores nyhedsbrev!

tilmeld
Tilbud i Århus
Sensitive børns følelsesliv
1-dagskursus
Århus, 26. september

Redskaber til socialt sensitive
1-dagskursus
Århus, 23. november

Indre ro med hjertekohærens
1-dagskursus
Århus, 22. januar 2018
Indre ro
Gruppe med 8 møder. Lær enkle og effektive redskaber, der sætter varige positive spor i din hjerne og psyke.
Læs mere her

 
 
Lise August
Autoriseret psykolog,
specialist i klinisk psykologiMartin August
Psykoterapeut MPF

Køb bog & video

Få nyttig viden og gode råd til sensitive børn og voksne, og se videokursus med Elaine Aron og Lise August

Sensitive børn og voksne
  
Se mere her eller besøg webshoppen
Arrangementer
Sensitive børns følelsesliv
1-dagskursus
København, 14. september

Slip grublerier, tankemylder og bekymringer
1-dagskursus
København, 21. september

Fra selvkritik til selvaccept
1-dagskursus
København, 23. september

Sensitive børns følelsesliv
1-dagskursus
Århus, 26. september

Indre ro med hjertekohærens 
1-dagskursus
København, 28. september

Redskaber til socialt sensitive
1-dagskursus
København, 5. oktober

Fra vrede til varme
1-dagskursus
København, 7. oktober

Fra vrede til varme
1-dagskursus
København, 12. oktober

Slip grublerier, tankemylder og bekymringer
1-dagskursus
København, 26. oktober

Selvkontrol for udadvendte
1-dagskursus
København, 2. november

Redskaber til socialt sensitive
1-dagskursus
Århus, 23. november

Sensitive teenagere og unge
3-timers seminar
København, 25. november

Sensitiv med overskud
1-dagskursus
København, 18. januar

Selvværd for sensitive børn 
3-timers seminar
København, 18. januar

Indre ro med hjertekohærens 
1-dagskursus
Århus, 22. januar

Fra vrede til varme gruppeforløb
Gruppe á 8 mødegange
København, start 23. januar

Indre ro og balance gruppeforløb
Gruppe á 8 møder
København, 1. februar 2018

Slip nedtrykthed - praktisk guide 
3-timers seminar
København, 21. februar 2018

Selvomsorg giver styrke gruppe
Gruppe á 8 møder
København, 10. april 2018
Fra vrede til varme - lær at håndtere din vrede mere bevidst, kompetent og positivt 

Har du til tider vanskeligt ved at kontrollere din vrede? Er det svært for dig at finde ro og slippe de negative oplevelser bagefter? Vrede, som ikke bliver håndteret bevidst og kompetent, kan overstimulere dit sensitive nervesystem og kalde negative sider frem i din personlighed. Kurset guider dig til at genkende destruktiv vrede og omforme den til en positivt afgrænsende vrede, hvor du bevarer varmen og samtidig står ved dig selv.  

 

1-dagskursus - kommende datoer

KBH: Lørdag d. 9. september 2017 kl. 10-15.30. Udsolgt
KBH: Lørdag d. 7. oktober 2017 kl. 10-15.30. Tilmeld
KBH:
Torsdag d. 12. oktober 2017 kl. 10-15.30. Tilmeld Få ledige pladser

Giv vreden den rette plads 

Hvis vrede kommer til at fylde for meget i dit daglige liv, vil den påvirke dit fysiske og psykiske helbred negativt. Vreden vil også ramme dit nærvær og belaste din kontakt til andre. Destruktiv vrede kan stå i stedet for evnen til at sætte klare grænser på en positiv og stærk måde, og den kan overskygge andre vigtige følelser.

Når du giver vreden den rette plads, vil du fjerne den belastning, vreden skaber indefra. Samtidig vil du styrke din evne til at møde udfordringer, løse problemer og håndtere konflikter på en kompetent måde. 

Vrede og overstimulation

Overstimulation kan fremkalde destruktiv vrede, fordi det midlertidigt bliver sværere at tænke klart og styre følelserne. Vrede, du ikke kan kontrollere og håndtere bevidst, kan skabe en ond cirkel: Selv når der ikke længere er ydre kilder til overstimulation, vil du på grund af vreden føle uro indeni.

Den indre uro afføder endnu mere vrede, som overstimulerer dit nervesystem og gør din sensitivitet over for indre tilstande til en ulempe.

På kurset lærer du teknikker og strategier, som gør dig i stand til at beherske vreden og få positive følelser til at fylde mere i hverdagen. På den måde vil fordelen ved at være sensitiv træde mere tydeligt frem.

Varme giver styrken til at sætte klare grænser

Vrede giver signal om personlige grænser. Derfor er det vigtigt at forstå vredens budskaber og på en fornuftig måde markere grænser for andre, når det er påkrævet. Når vreden bliver destruktiv, vil du typisk miste respekten for dig selv og/eller andre. Du kan vise den overdrevet kraftigt udadtil eller undertrykke den og "brænde inde" med negative følelser.

I begge tilfælde bliver du ramt på evnen til at løse problemer på en konstruktiv måde. Kurset giver dig praktisk inspiration til at møde din vrede med indre ro og varme, blive mere bevidst om, hvad vreden udspringer af og bedre i stand beherske og bruge den positivt. 

Formål

Fra vrede til varme giver dig en praktisk forståelse af, hvordan destruktiv vrede kan vige pladsen til fordel for en varm tilgang til egne og andres grænser. Via denne proces kan du mindske overstimulation, fremkalde positive sider af din sensitivitet og forbedre forholdet til dig selv og andre. 
 

Dit udbytte

Kurset giver dig viden og brugbare teknikker til at mindske og fjerne den destruktive vrede. Kurset stiller skarpt på, hvordan du kan udvikle alternative strategier, hvor du bevarer varmen og afbalancerer dit nervesystem. Du får praktisk inspiration til at sætte og bevare klare grænser, som vil styrke din trivsel og dine relationer til andre. Kurs 
 

Indhold

Fra vrede til varme giver praktisk inspiration til at:

- forstå hvordan destruktiv vrede skader dit eget og andres liv
- blive bevidst om, hvordan du kan håndtere og slippe destruktiv vrede
- afbalancere dit nervesystem og fremkalde fordele ved at være sensitiv
- lære positive alternative strategier til at håndtere vrede
- styrke din evne til at sætte grænser på en klar og værdig måde
- bane vejen for flere positive og varme følelser i hverdagen

Vil du vide mere om vrede og varme?

Læs eksempler, få gode råd og mere viden om, hvordan varme styrker dig og fremkalder positive sider af din sensitivitet. Klik her og læs nyhedsbrevet, hvor vi fortæller mere om kurset, og hvad du kan gøre for at håndtere din vrede positivt.

Målgruppe

Kurset henvender sig til særligt sensitive, der oplever, at destruktiv vrede - den udadrettede såvel som den indestængte - fylder for meget i deres hverdag.
Kurset er desuden velegnet for forældre til sensitive børn, som ønsker at blive bedre til at bevare en varm indstilling til deres børn i kritiske situationer. 

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber. Der er ingen anbefalet rækkefølge for deltagelse i Sensitiv Balances forskellige arrangementer.
 

Eksempler på deltageres erfaringer


Jeg har længe været ked af, at jeg hidser mig så meget op og skælder ud på min mand og mine børn. Det er især, når jeg bliver stresset, at det går ud over dem. TAK for rigtig god inspiration og mange redskaber, som kan hjælpe mig i en anden retning.
Charlotte, sensitiv kvinde 44 år.

Tak for en meget konstruktiv og knivskarp undervisning. Jeg har spildt meget energi på at gå og være vred indeni. Nogle gange har jeg haft så svært ved at styre mine følelser, at jeg slet ikke kunne koncentrere mig på arbejdet. Jeg har tænkt på, hvor vred jeg var i stedet for konkret at finde løsninger på de ting, der gik mig på. Kurset har blandt andet givet mig mod på at sige tingene mere direkte og klart.
Sandra, sensitiv kvinde 47 år.

Mine børn har sagt, at jeg kan være som en tordensky. Det var en storøjenåbner for mig at lære om den passive aggression: at jeg f.eks. glemmer aftaler, afviser mine børn, taler udenom problemer, lader irritationen komme ud mellem sidebenene som sarkasme og går rundt i flere dage og virker sur. Det gjorde min egen far også, og jeg kunne ikke fordrage det. Nu er jeg klædt bedre på til at bryde det mønster og være direkte og varm.  
Henrik, sensitiv mand 43 år.
 

Form

Kurset veksler mellem teori, øvelser, dialog og spørgsmål & svar. Kurset giver brugbar praktisk inspiration til hverdagen, men deltagere kan ikke forvente individuelt tilpasset rådgivning under kurset. 12-15 deltagere.

Kursusleder

Martin August, dansk pioner inden for sensitivitet, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, ingeniør, tidl. leder af Stresslinjens psykolognetværk og medstifter af Sensitiv Balance. Han har specialiseret sig i sensitivitet og i arbejdet med metoder til at skabe positiv forandring.

Pris

Kursusprisen er 1.900 kr., hvoraf en plads er nedsat til 1.400 kr. for studerende, ledige og pensionister.

Kursusmateriale

Du vil ca. 1 uge inden kurset via mail modtage en fil med dit kursusmateriale, som du venligst bedes printe ud og medbringe ved dit fremmøde.
Efter kurset modtager du et link med adgang til lydfiler med praktiske øvelser, som du kan bruge til daglig praksis i hverdagen. 
 

Tilmelding 

Besøg vores webshop: Tilmeld.
Skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk, hvis du har spørgsmål til købet via webshop. Vores engagerede sekretærer vil hjælpe dig med det praktiske omkring din tilmelding.

Har du brug for EAN-faktura eller betaling med faktura?

1. Du kan godt købe din kursusplads via EAN-faktura: Du skal inde på webshoppen hakke feltet "offentlig" af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for EAN-faktureringen lægges til kursusprisen. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk. 

2. Du kan godt købe din kursusplads via bankoverførsel og en fremsendt faktura til f.eks. virksomhed eller selvstændigt erhverv: Du skal inde på webshoppen hakke feltet "virksomhed" af, når du indtaster din adresse. Herefter kan du gennemføre købet. Gebyr for faktureringen lægges til kursusprisen. Har du spørgsmål, skriv venligst til kontakt@sensitiv.dk.

Har du spørgsmål?

Skriv til kontakt@sensitiv.dk, hvor vores engagerede sekretærer vil besvare dine spørgsmål om tilmelding til kurset.

Afmelding og ændring

Frem til to uger inden den dato kurset afholdes er det muligt at melde afbud eller bytte til et andet kursus. Det koster 200 kr. i administration.

Herefter er købet bindende.
 

 

Sensitiv Balance        Peter Bangs Vej 7A        2000 Frederiksberg        Telefon 40983322        kontakt@sensitiv.dk
© Copyright Sensitiv Balance - Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af indhold er ikke tilladt.
Enhver anden type gengivelse af indhold kræver skriftlig aftale med Sensitiv Balance.